čtvrtek 25. května 2017

Velký chaos

Není s podivem, že po několika článcích o kde čem, jsme byli požádáni o další část našeho příběhu, vzhledem k tomu, že jsme v poslední době nenapsali vůbec nic a náš blog trochu upadl do letargie, tak se objevují i dotazy zda jsme vůbec naživu a zda vůbec někdy něco napíšeme.
Tak teď jsme Vás všechny určitě šíleně navnadili, určitě si říkáte, že po takové nečinnosti zde budeme publikovat čtivé, mistrovské veledílo, plné šťavnatých podrobností, lehké romantiky a tak dále, a tak podobně. Bohužel, chyba lávky. Následovat bude pouze patetický výlev, kde si vysypeme několik náhodně posbíraných uren plných popela na hlavu a slíbíme, že jsme nezapomněli, jen teď nemáme úplně tvůrčí inspiraci. Každou rozepsanou větu švihem posíláme do křemíkového nebe, věčně nám není nic dost dobré. Nicméně, snažíme se, a snad i něco publikujeme zas doopravdy. A dokonce to snad bude brzy.
Bohužel, co se příběhu týče, nic tak výživného nás vlastně ani nečeká. Od doby, co jsme se rozešli s Káťou si plnými doušky užíváme života single páru, tedy nám přibývá spousta historek, bohužel (pokud se ovšem nechceme zaměřit na lechtivé příběhy, což nechceme) se nám úplně nehodí do plánovaného vyznění našeho blogu. Jinak řečeno, poznali jsme spoustu zajímavých lidí, posbírali spoustu dojmů, ale ta pravá je nejspíš bohužel stále ztracená v davu.


S láskou, Áďa a Máňa

Žádné komentáře:

Okomentovat